Deel een foto van jezelf met jouw Vingino bril en win mooie prijzen!

I Wear Vingino

Vingino brildrager van het jaar

Wij zijn weer op zoek naar de Vingino brildrager van het jaar! Draag jij een Vingino Eyewear bril? Stuur dan je mooiste, leukste, coolste foto naar ons toe en wie weet wordt jij de brildrager van het jaar én ontvang je een complete outfit van Vingino.

Zo doe je mee

Stuur je foto vóór 2 december in via onderstaand inzendformulier of naar wedstrijd@vinginoeyewear.com (max. 3 per deelnemer). Vermeld daarbij je eigen naam en leeftijd. Vraag wel even toestemming aan je ouders en lees hier de actievoorwaarden.

 

Wat kan je winnen?

De winnaar wordt de Vingino brildrager van het jaar en ontvangt de eerste prijs: een outfit van Vingino. Deze outfit bestaat uit een jas, trui, shirt, jeans, set ondergoed en een zonnebril (t.w.v. € 300,-).
De tweede prijs is een outfit bestaande uit een trui, shirt, jeans en set ondergoed en een zonnebril.
De derde prijs is een shirt, jeans en een zonnebril.

We hebben ook een prijs voor de vierde tot en met de tiende plaats. Deze winnaars ontvangen een shirt van Vingino.

De prijzen kunnen niet worden omgezet in geld.

 

Inzendformulier


Stuur je foto in jpg of png via onderstaand formulier. Door het opsturen van de foto ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
LET OP: je foto is niet meteen zichtbaar in het overzicht. Deze wordt eerst gecontroleerd (op grootte, aantal inzendingen en spam) om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen. Zie je een bevestiging verschijnen op de pagina, dan is je inzending goed ontvangen! Één keer uploaden is voldoende.
De inzendingen