Wedstrijd I Wear Vingino

Deel een foto van jezelf met jouw Vingino bril en win mooie prijzen!

 

I Wear Vingino

Vingino brildrager van het jaar

Wij zijn weer op zoek naar de Vingino brildrager van het jaar! Draag jij een Vingino Eyewear bril? Stuur dan je mooiste, leukste, coolste foto naar ons toe en wie weet wordt jij de brildrager van het jaar én ontvang je een complete outfit van Vingino.

 

Zo doe je mee

Stuur je foto vóór 8 maart in via onderstaand inzendformulier naar wedstrijd@vinginoeyewear.com of tag met #iwearvingino op Instagram / @vinginoeyewear op Facebook (max. 3 per deelnemer). Vermeld daarbij je eigen naam en leeftijd. Vraag wel even toestemming aan je ouders en lees hier de actievoorwaarden.

 

Wat kan je winnen?

De winnaar wordt de Vingino brildrager van het jaar en ontvangt de eerste prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en je mag een outfit van Vingino uitzoeken t.w.v. € 260,- op vingino.nl.
De 2e prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en een outfit t.w.v. € 160,-*.
De 3e prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en een outfit t.w.v. € 125,-*.
De 4e prijs: een outfit t.w.v. € 85,-*.
De 5e prijs: een outfit t.w.v. € 35,-*.
*Zelf uit te zoeken op vingino.nl.
De prijzen kunnen niet worden omgezet in geld.

Stuur je foto in jpg of png via onderstaand formulier. Door het opsturen van de foto ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
LET OP: je foto is niet meteen zichtbaar in het overzicht. Deze wordt eerst gecontroleerd (op grootte, aantal inzendingen en spam) om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen. Zie je een bevestiging verschijnen op de pagina, dan is je inzending goed ontvangen!
Één keer uploaden is voldoende.

 

 

De inzendingen