Wedstrijd I Wear Vingino

Deel een foto van jezelf met jouw Vingino bril en win mooie prijzen!

 

I Wear Vingino

Vingino brildrager van het jaar

Wij zijn weer op zoek naar de Vingino brildrager van het jaar! De genomineerden zijn bekend! Stem op jouw favoriet en wie weet wordt hij/zij wel brildrager van het jaar!

 

Stemmen

Stemmen kan door de cirkel onder jouw favoriet te selecteren. Je krijgt een bevestiging in je scherm te zien. De tweede stemronde bepaalt wie brildrager van het jaar wordt en loopt tot 16 april 9.00 uur. De winnaars zullen op 17 april bekend gemaakt worden.

Stemmen kan één keer per adres. Dubbele stemmen worden automatisch gefilterd en dus niet meegenomen. De uitslagen worden door ons na iedere stemronde gecontroleerd en onrechtmatig verkregen stemmen worden door ons uitgefilterd. 

Nog even alle spelregels doorlezen? Lees hier de actievoorwaarden.

 

 

Wat kan je winnen?

De winnaar wordt de Vingino brildrager van het jaar en ontvangt de eerste prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en je mag een outfit van Vingino uitzoeken t.w.v. € 260,- op vingino.nl.

De 2e prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en een outfit t.w.v. € 160,-*.

De 3e prijs: een Vingino Eyewear zonnebril en een outfit t.w.v. € 125,-*.

De 4e prijs: een outfit t.w.v. € 85,-*.

De 5e prijs: een outfit t.w.v. € 35,-*.

*Zelf uit te zoeken op vingino.nl.

De prijzen kunnen niet worden omgezet in geld.

LET OP: je foto is niet meteen zichtbaar in het overzicht. Deze wordt eerst gecontroleerd (op grootte, aantal inzendingen en spam) om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen. Zie je een bevestiging verschijnen op de pagina, dan is je inzending goed ontvangen!
Één keer uploaden is voldoende.