Jouw bril in de hoofdrol

Jouw bril in de hoofdrol

Vingino Eyewear is het kinderbrillenmerk voor stoere en leuke kinderen van alle leeftijden. En wij zijn ons elke dag weer bewust hoe creatief kinderen kunnen zijn.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere wedstrijden gehad die de creativiteit van alle kinderen stimuleren, en ook deze zomer willen we dat jullie helemaal uit je dak gaan met jullie ideeën. Daarom lanceert Vingino Eyewear deze zomer een nieuwe wedstrijd, met jouw bril in de hoofdrol!

Wat willen we zien? Leuke creaties natuurlijk! Alles wat jij kunt bedenken waarbij jouw Vingino-bril – of die van je broer/zus/neef/nicht/buurjongen/buurmeisje/kanariepiet/cavia – of jouw fantasiebril de hoofdrol speelt mag je insturen. Dat kan een verhaal zijn, een gedicht, een leuke foto, een filmpje, een knutselwerk, wat je maar kan bedenken en naar ons kan opsturen. Stuur ons jouw creatie per post of email toe en wie weet win jij een stoere Vingino-prijs!

Inzenden
Stuur je creatie o.v.v. je naam en leeftijd naar:
E-mail naar [email protected]
Of stuur je creatie per post naar:
More Eyewear
Verrijn Stuartweg 24A
1112 AX Diemen

Wat inspiratie

 

Een paar spelregels

Van 1 juni tot 1 september kan je ons jouw creaties opsturen. We accepteren 2 inzendingen per persoon, ruilen halverwege de wedstrijd is niet mogelijk. Het is niet mogelijk om na 1 september 20.00 uur ’s avonds nog deel te nemen. Creaties met een bril van Vingino Eyewear, of met een fantasiebril in de hoofdrol worden geaccepteerd.

Dit jaar werken we met twee prijzen: de publieksprijs en de juryprijs. Onze jury zullen we binnenkort bekend maken, de publieksprijs wordt op basis van stemmen uitgereikt. De prijzen worden in drie categorieën verdeeld: Mini (1 tot 6 jaar), Kids (6 tot 11 jaar) en Teens (11 jaar en ouder). De nominaties worden op 6 september bekend gemaakt, waarna er gestemd kan worden en onze jury om de tafel gaat zitten. Op 5 oktober maken we de winnaars bekend!

Wat kan je winnen?

1e plaats jury en publiekswinnaars winnen een shirt, jeans en zonnebril/skigoggle van Vingino. Ook ontvangt de winnaar een boek van Fatinha Ramos.
2e plaats jury en publiekswinnaars winnen een shirt en zonnebril/skigoggle van Vingino.
3e plaats publiekswinnaars winnen een accessoire van Vingino.

En wie weet gebruiken wij jouw idee of creatie in de toekomst wel voor een nieuwe bril van Vingino Eyewear!